+381 64 658 35 89 info@realtechniques.rs BESPLATNA DOSTAVA za vrednost u korpi iznad 3.000 din

Savršen jesenji izgled u boji šljive

Uvek smo preporučivali tamne nijanse u boji šljive na usnama za jesenju sezonu. Ali za one koji preferiraju manje upadljive usne ili žele da stave akcenat na oči, pokušajte da pređete na srednje tonove šljive ili tamnije nijanse ružičaste za nežniji izgled. Zatim to začinite mešanjem tekstura.
Očaravajuće metalik oči izgledaju iznenadjujuće sveže kada se kombinuju sa mat i kremastim obrazima i usnama.
Evo našeg korak-po-korak vodiča za korišćenje naših četkica iz nove Blend+Blur (blendiraj i ujednači) kolekcije:

Meka mat pokrivenost

+ Mat formule izgledaju dobro samo ako se nanose na zdravu hidriranu kožu, pa je od suštinske važnosti tretirati lice pre nanošenja podloge. Nanesite losion na lice i vrat i sačekajte 2-3 minuta da ga koža upije. Zatim nanesite malu količinu prajmera na našu četkicu za tečni puder i  nanesite na kožu.
+ Istisnite par kapi pudera za mat završnicu na sredinu vaše četkice za tečni puder i utapkavajućim i laganim pokretima nanesite oko kontura vašeg lica. Malim kružnim pokretima dodatno pređite delove gde je potrebna dodatna pokrivenost, a zatim pređite četkicom i okolne delove radi završnog efekta.

Očaravajuće oči

+ Sloj kremaste i puderaste senke radi postizanja dugotrajnog, višedimenzionalnog izgleda. Uzmite kremastu senku u boji šljive i nanesite je na donji kapak Vašom osnovnom četkicom za senčenje do orbitalne kosti.
+ Odaberite sličnu metalik senku u boji šljive i nanesite na centar kapka Vašom četkicom za senku radi postizanja halo efekta ili preko celog kapka radi izjednačenog sjajnog izgleda.
+ Nanesite crnu olovku za oči preko linije trepavica a zatim četkicom blendirajte do korena trepavica. Za izraženiji izgled nanesite ajlajner na gornju i donju vodenu liniju oka.

Ružičasta završnica

+ Balansirana mat završnica sa sjajnim obrazima: uzmite ružičasto kameno ili kremasto rumenilo u boji šljive (probajte MAC Casual Color u nijansi Red Obsessed) i Vašom četkicom za rumenilo nanesite na jagodice do jagodične kosti malim kružnim pokretima.
+ Dodajte mekani sjaj kremastim hajlajterom. Nanesite na najviše tačke jagodične kosti Vašom četkicom za puder, a zatim blendirajte uz ivice obraza.
+ Završite usnama u boji šljive (probajte NYX Professional Makeup Butter Gloss u nijansi Angel Food).

} ) ( jQuery );