+381 64 658 35 89 info@realtechniques.rs BESPLATNA DOSTAVA za vrednost u korpi iznad 3.000 din

Novi duo setovi četkica

real techniques blog setovi cetkicaKo još ne voli dinamični duet? Postoje Lusi i Etel, Bert i Erni, Lorelaj i Rori i naše-jedinstvene- Nik i Sem. Svako od njih je pojedinačno izuzetan, ali u paketu-to je već nešto posebno!

„DUO“ pristup je bio pokretač naše inspiracije u setovima za oči. Tako da, u zavisnosti od toga da li preferirate „smokey“ , ombre, mackasti , romanticni ili zivopisan izgled očiju, mi imamo četkice koje će bez greške upotpuniti vašu šminku.


Duo Setovi Četkica


SENČENJE + UJEDNAČAVANJE

Osnovna četkica za senčenje i deluxe četkica za nabore funkcionišu u potpunoj saglasnosti za stvaranje savršene osnove u boji.
Nanesite puder ili krem senku za oči preko Vašeg kapka koristeći vašu Osnovnu četkica za senčenje, zatim koristite deluxe četkicu za nabore da ujednačite ivice za izgled izuzetne rezolucije!
Nanesite drugu senku koristeći deluxe četkicu za nabore za izraženu definiciju vašeg izgleda.

ZAMAZIVANJE + RAZLIVANJE

Četkica za razmazivanje i Precizna blur četkica dizajnirane su za profesionalno razmazivanje krejona, ajlajnera i gel ajlajnera duž ivice trepavice.
Nanesite senku ili ajlajner na gornju ivicu trepavice, zatim koristite Vašu Preciznu blur četkicu u blagim pokretima napred-nazad da biste razlili pigment.

Bonus: Uz set dobijate i zarezač za Vaše olovke za oči tako da uvek mogu biti spremne za akciju.
Pređite na Preciznu blur četkicu za kontrolisano ujednačavanje duž donje ivice trepavice i unutrašnjeg ugla oka za besprekoran ugao oka.

DETALJI + DEFINICIJA

Četkica za definisanje i Četvrtasta četkica za detalje imaju čvrste i zašiljene dlačice koje su idealne za nanošenje ajlajnera .

Bonus: Ovaj set se dobija sa modelom za ajlajner za stvaranje savršenih linija.
Nanesite gel ajlajner preko korena trepavica koristeći vašu Četkicu za definisanje, zatim koristite Četvrtastu četkicu za detalje da biste postigli jedinstven mačkasti izgled koristeći ajlajner model.
Koristite Četvrtastu četkicu za detalje za stvaranje najsavršenijih i najpreciznijih linija, ajlajner za unutrašnju liniju oka, ajlajner u slojevima, svetli ajlajner ili za ultra tanke linije i oblike.

} ) ( jQuery );