+381 64 658 35 89 info@realtechniques.rs BESPLATNA DOSTAVA za vrednost u korpi iznad 3.000 din

Reciklirajte do savršenog stola za šminkanje!

Tokom Dana planete Zemlje, kao i tokom svakog drugog dana, razmišljamo o načinima na koje možemo da podržimo okolinu, a da, u isto vreme, ostanemo u trendu. Naša predanost projektima o proizvodima koji podižu našu svest o Zemlji čini ovaj prvi deo lakim: Ecotools četkice su napravljene od recikliranog aluminijuma i plastike, a drške su napravljene od obnovljivog bambusa.
Ali, zašto bismo se tu zaustavili? Kada započne veliko prolećno raspremanje, apciklirajte višak vaših proizvoda za domaćinstvo i napravite neophodne samodopadljive stvari na kojima ćete i vi sami sebi zavideti.

Limenke od kafe kao držači četkica za šminkanje

Limenke kafe su najbitniji predmet za apcikliranje. Mogućnosti njihove upotrebe su beskonačne, najčešće završimo sa gomilom kojima je sudbina bila da odu u kontejner. Ali, mi imamo jednostavnu ( i očaravajuću) ideju! Skinite nalepnicu i obojte je svetlim tonovima. Neka bude još lepša zbog kolaž papira, skeča slobodnom rukom ili nekih apstraktnih oblika. Posle sušenja tokom noći, postavite te lepotice na vaš sto za šminkanje i gle, oni su prelepi držači vaših četkica za šminku – Posebno uz nežne četkice dobre prema Zemlji kao što su naše!

Od tacne za kolače do platforme za parfeme

Koliko često zaista koristite tacnu za kolače? Tacne za kolače su klasični kandidati iz kuhinje koji treba da završe na otpadu, ali pre nego što ih bacite (ili donirate), pogledajte kako to izgleda na polju vaše taštine. Podignuta platforma je dramatična površina za prikazivanje i postavljanje parfema i losiona, a otvoreni proctor ispod nudi mnogo prostora da stavite i držite (skladištite) druge stvari.

Od držača za pisma do okvira za paletu

Ako imate držač za pisma koji zaista koristite, aplauz. Ako imate držač za pisma ili okvir za pisma i niste baš znali čemu služi sve do sada, krenite napred i uronite u te palete za senke. Prostor i struktura nude savršenu organizaciju, a uz to, da vam palete stoje uspravno je mnogo lepše nego na gomili.

Od rama za fotografiju do taštog poslužavnika

Već ste apciklirali akcente, sada je vreme da nadogradimo bazu! Ako imate višak ramova koji se vuku okolo, možete napraviti prelep prenosiv poslužavnik. Samo očistite staklo, onda ukrasite ram dodavanjem papira za uvijanje, boje ili slatkog printa unutra. Možda ćete čak poželeti da dodate malo sjaja! Sada ste u potpunom skladu sa krajnjim taštim površinama za apcikliranje. Najbolja stvar je to što možete da nosite ovaj poslužavnik u bilo koju sobu ili da ga stavljate na sto, a da menjate osnovni stil kad god poželite.

Recite nam, koje nepoterebne stvari iz domaćinstva Vi koristite da biste apciklirali svoj stil?

} ) ( jQuery );