+381 64 658 35 89 info@realtechniques.rs BESPLATNA DOSTAVA za vrednost u korpi iznad 3.000 din

Real Trendovi: Halo Oči

Ako ste primetili novi trend u šminkanju koji ističe oči na društvenim mrežama, niste jedini. To se zove ‘’hejlou aj’’ i predstavlja alternative popularnim tamnim i stilovima koji oblikuju nabore.

“Hejlou aj” tehnika baca fokus na centar oka kroz stavljanje svetle ili sjajne senke koja je uokvirena tamnom senkom na naborima i uglovima. Zajedno, senke daju iluziju oblijeg oka.Može se stvoriti raznolikim bojama i teksturama, tako da postoji ogroman prostor za ličnost koja sija, takođe!
Kao što je slučaj sa izgledom očiju kada se šminkaju, hejlou ajz (oble oči) imaju drugačiji izgled na drugačijim očima.

+ Okrugle ili oči oblika badema izgledaju oblije.
+ Podignute ili spuštene oči će izgledati kao da se nalaze na pravom nivou.
+ Hejlou aj otvara oči koje nemaju kapak, ali bi trebalo izbeći korišćenje duboke senke u unutrađnjem uglu.
+ Stilovi hejlou ajz mogu da učine da blizu postavljene oči izgledaju kao da su razmaknute i treba da izbegavate veliki contrast boja.
+ Uopšteno, hejlou ajz se ne preporučuju za neupadljive oči ili veoma istaknute oči-ali uvek možete probati i prilagoditi ih vašim očima!
Nežna ili sjajna i jaka, probajte stilove hejlou ajz sa novim četkicama iz kolekcije duo setova -koji su dizajnirani za umetničke trendove za oči kao hejlou koji zahtevaju mešanje na površinama koje se nalaze jedna do druge.
Nežni Halo

Nežni hejlou je neutralan izgled oji otvara oči eteričnim sjajem. Tople boje tena kože sijaju uz zlatan/smeđi okvir, dok hladne boje tena sijaju uz sivu/srebrnu ili svetloljubičastu/ružičastu paletu.
+ Započnite sa neprovidnom osnovnom podlogom da biste dodali dubinu i sprečili mešanje senke. Nanesite srednje smeđu krem senku (nama se sviđa  MAC Pro Longwear Paint Pot in Quite Natural) na kapak svojom četkicom za senčenje i izmešajte u naboru sa delux četkicom za kapke.
Uzmite zlatnu senku ili metalik i utapkajte na centralnu trećinu kapka četkicom za osnovnu senku.
+ Koristite četkicu za senke da biste naneli srednje smeđi puder (ili tamnije smeđi zbog većeg kontrasta) na unutrašnji i spoljašnji ugao kapka. Onda, spojite ivice duž kapka vašom četkicom za oči.
+ Nanesite tanko ajlajner u gelu preko linije trepavica Vašom četkicom za definisanje.
+ Brzo uvijte vaše trepavice da biste još istakli okrugao oblik i završite tako što ćete maskaru naneti nekoliko puta.
+ Na kraju, dva puta nanesite boju na donje trepavice koristeći vašu četkicu za detaljno nanošenje smeđe i zlatne senke.
Jak i svetao Halo

Dok verovatno ovaj lagan i bezbedan način upotrebe nije prikladan za sve, jak i svetao “hejlou aj” je savršen za posebne prilike i za večernji izgled. Stvorite duboko zelenu, plavu ili ljubičastu senku ovako.
+ Pripremite kapak dugotrajnim prajmer (kao što je Urban Decay Eyeshadow Primer Potion) vašom srednjom četkicom za senku da bi boja bila postojana.
+ Nanesite smeđe sivu ili žućkastu senku preko nabora i preko unutrašnjih i spoljašnjih uglova očiju vašom preciznom četkicom za nabore.
+ Izaberite svetlu mat senku (zelena, plava, ljubičasta) i nanesite na unutrašnji i spoljašnji ugao oka sa preciznom četkicom za nabore.  Zatim istom četkicom i blendujte boju.
+ Izaberite glitter sjajnu senku (nemojte mešati SpaceJam Spacepaste) u zlatnu, bronzanu ili platinu i stavite je u centar kapka četkicom za senke.
+ Duplirajte nanošenje boje na liniju donjih trepavica koristeći vašu četkicu za precizno nanošenje.
+ Na kraju stavite crni tečni lajner – ili ga uopšte nemojte stavljati!

} ) ( jQuery );