+381 64 658 35 89 info@realtechniques.rs BESPLATNA DOSTAVA za vrednost u korpi iznad 3.000 din

Kremenac d.o.o. poštuje i štiti pravo na privatnost posetilaca sajta www.realtechniques.rs. U tom smislu, prikupljanje i obrada ličnih podataka svakog posetioca sajta se radi u skladu sa odgovarajućim zakonima. Stoga se trudimo da podatke koje posetilac sajta unese u svoj nalog budu korišćeni isključivo u svrhu zbog koje se prikupljaju.

Ova izjava definiše informacije koje Kremenac doo prikuplja i način obrade istih. Izjava takođe sadrži instrukcije koje treba da sledite ukoliko ne želite da se informacije o vama prikupljaju i distribuiraju prilikom posete sajtu.

U ime Kremenac doo. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Kremenac doo. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti..

Opis načina zaštite poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.  Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Informacije o zaštiti ličnih podataka

Kremenac doo prikuplja i obrađuje informacije sa isključivom svrhom pružanja najkvalitetnijih usluga, marketinga i reklame na sajtu.

Podaci koje obrađujemo su oni koje nam dostavite. Vaše eventualno odbijanje da nam dostavite tražene podatke može dovesti do toga da vam ne možemo pružiti usluge zadovoljavajućeg kvaliteta. Informacije iz vašeg naloga su namenje isključivo upotrebi od strane Kremenac doo, koje ih može podeliti sa: provajderom online plaćanja, pružaocima ponuđenih usluga/prodavcima, bankama, organima vlasti, i to u slučaju da su im podaci potrebni za sprovođenje administrativnih ili pravnih radnji.

Imate pravo na pristup svojim podacima i na njihovo brisanje. Ukoliko ne želite da se vaši lični podaci prikupljaju i obrađuju, možete zahtevati njihovo brisanje. Zahtev za brisanje nam možete poslati putem formulara za kontakt, emailom ili poštom na adresu društva. Ukoliko su neki vaši podaci netačni, molimo da nas o tome obavestite.

Bilo koji podatak o vama koji se nalazi na nekom od sajtova u vlasništvu Kremenac doo, zahteva da ste upoznati sa svojim pravima i dajete pristanak da se podaci koriste u marketinške i reklamne svrhe, kao i isporuku poručenih dobara i usluga.

Opšte informacije prikupljene od strane Kremenac doo

Kremenac doo prikuplja podatke fizičkih lica (ime, adresu, broj telefona, email – “Lične podatke”), sa ciljem isporuke poručenih proizvoda/usluga. Ukoliko ne želite da se vaši podaci prikupljaju, nemojte ih stavljati na raspolaganje. Ukoliko želite da se vaši podaci obrišu iz naše baze podataka, molimo da nas obavestite putem formulara za kontakt. Ukoliko želite da izmenite svoje podatke, možete to učiniti u svom nalogu.

Kada nam pošaljete lične podatke, Kremenac doo ih može iskoristiti za sledeće namene, sem ako nije drugačije naznačeno:

a)    Bolje razumevanje potreba klijenata i unapređenje kvaliteta usluga koje pružamo;

b)    Kremenac doo (ili drugo pravno lice koje Kremenac doo ovlasti ili koje zastupa Kremenac doo u slučaju promotivnih aktivnosti) može iskoristiti ove informacije da vas kontaktira kako bi odgovorili na vaš zahtev/upit ili vam ponudili nagradu za koju ste konkurisali;

c)    Kremenac doo može proslediti uopštene, ali ne i individualne informacije trećim stranama, o posetiocima sajtova u vlasništvu Kremenac doo (statistički podaci).

Otkrivanje i prosleđivanje ličnih podataka

Kremenac doo neće proslediti (prodati ili iznajmiti) vaše lične informacije trećoj strani.

Kremenac doo, međutim, može proslediti vaše lične informacije trećoj strani i ne preuzima odgovornost za to:

–       Ukoliko se informacije prosleđuju uz vaš pristanak;

–       Ukoliko je prosleđivanje informacija neophodno da bi se obezbedili proizvodi ili usluge na vaš zahtev;

–       Ukoliko svojom voljom prosledite lične informacije putem diskusija (chat-a), email kontakta, foruma, komentara ili tako što ćete staviti oznaku “sviđa mi se”, a treća strana to može iskoristiti da vam pošalje/prosledi neželjenu poštu.

–       Ukoliko su informacije neophodne partnerima Kremenac doo radi unapređenja ili obezbeđivanja proizvoda ili usluga na tvoj zahtev. Partnerske firme imaju pravo da koriste lične informacije koje im obezbedi Kremenac doo, samo do stepena do koga je to neophodno.

–       Možemo proslediti lične informacije pravosudnim organima ili institucijama, u skladu sa zakonom ako:
a.) Ako je to predviđeno zakonom;
b.) Da zaštitimo prava Kremenac doo ili partnerskih kompanija;
c.) Ako je u pitanju prevencija zločina ili nacionalna bezbednost;
d.) Ako je u pitanju zaštita lične ili javne bezbednosti;
e.) Ako su te informacije neophodne za rešavanje različitih sporova.

– Ukoliko su vaši postupci u suprotnosti sa pravilima i uslovima koje je postavio Kremenac doo, ili uputstvima za korišćenje određenih proizvoda i usluga;

– Ako se Kremenac doo spoji sa drugim pravnim licem ili pređe u vlasništvo drugog pravnog lica u kompletnom obimu, što uključuje i bazu podataka.

– Ako Kremenac doo postane nesolventan, dobrovoljno ili prinudno baza podataka može biti prodata samo uz saglasnost suda. Ukoliko dođe do navedene situacije, bićete o tome obavešteni putem emaila ili sajta.

Dodatne informacije koje se prikupljaju automatski

U određenim situacijama, Kremenac doo može automatski (bez pristanka vlasnika) prikupiti tehničke (ali ne i lične) informacije prilikom pristupa Kremenac doo sajtovima. Ove informacije mogu biti (ali ne isključivo): vrsta programa za pregled internet stranica (browser) koji posetilac koristi, operativni sistem, ime domena ili provajdera pre koga se korisnik priključio na Kremenac doo.

Informacije koje se automatski skladište u vaš računar

Kolačići (Cookies)

Kolačići predstavljaju malu količinu podataka smeštenu na računaru pomoću Internet pregledača. www.realtechniques.rs i naši partneri (npr. Google AdWords) koriste kolačiće na našem sajtu radi praćenja / čuvanja preferenci naših posetilaca, u isključivo statističke svrhe, radi informisanja, poboljšanja i prikazivanja oglasa / reklama u skladu sa prethodnim posetama koje je svaki korisnik imao.

Reklamiranje

Kremenac doo na svom sajtu www.realtechniques.rs može da prikazuje grafičke reklame koje se pojavljuju kao slike, animacije ili video, tekstualne reklame koje se pojavljuju kao linkovi, preko neke eksterne kompanije koja omogućava prikaz reklama na našem sajtu. Ove reklame mogu koristiti podatke (ali ne i ime, adresu ili broj telefona) o posetama korisnika našem sajtu i drugim sajtovima radi prikazivanja reklama o oglasima za posao / robi / uslugama u sferi interesovanja korisnika.

Povratna informacija

Kremenac doo omogućava korisnicima svojih sajtova da šalju komentare, pitanja i predloge. Bilo koja informacija koja se pošalje putem formulara za kontakt će biti tretirana kao poverljiva.

Izmene pravila poverljivosti

Ukoliko budemo smatrali da je potrebno izmeniti pravila poverljivosti, objavićemo te promene na ovoj strani. Ukoliko imate pitanja u vezi sa privatnošću, molimo vas da nam pišete putem formulara za kontakt ili se obratite našoj kancelariji:
Kremenac doo, Beloševac bb, 14000 Valjevo, PIB 101393759, MB 06114989.

} ) ( jQuery );